Amposta inclou a la cartellera teatral del segon semestre «Les Coses Excepcionals» i «La Tendresa»

El consistori s'incorpora, juntament amb quatre municipis més, al Pla d'Impuls de la Dansa de la Generalitat

per Redacció, Amposta, 8 de juliol de 2019 a les 18:29 |
Amposta seguix apostant per les arts escèniques durant la segona meitat d’este 2019. Amb obres internacionals com ‘Les coses excepcionals’, de Pau Roca, o ‘La Tendresa’, coproduïda per T de Teatre i Dagoll Dagom, la programació escènica del segon semestre d’Amposta Arts Escèniques inclou des d’obres professionals a companyies locals, passant per les propostes per al públic infantil. L’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, ha incidit que "la proposta seguix sent la de mantenir tot el suport del consistori cap a la programació cultural de la ciutat", al que ha afegit que "treballem perquè les generacions més joves siguen més lliures i crítiques, i la cultura és el mitjà per fer-ho".

La regidora de Cultura, Inés Martí, ha explicat que "cada cop apostem per obres de millor qualitat i aquest any, a més dels espectacles de renom que tindrem a la ciutat, també hem fet una aposta important pel teatre familiar i amateur". D’esta manera, a més de les obres programades, Amposta mantindrà els actes consolidats com el Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta, que enguany arriba a la sisena edició, o l’aposta per la música de cambra del Delta Chamber Music Festival.


D’altra banda, Amposta ha sigut un dels 5 municipis seleccionats per incorporar-se al Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya, una acció que treballa per reforçar i ampliar els espais d’exhibició en l’àmbit nacional. Així, segons la regidora de Cultura, des del consistori se seguirà treballant per programar més espectacles de dansa oberts a tots els públics. Entre les accions impulsades per l’Ajuntament dintre d’este Pla s’inclouen diversos espectacles del FesticAM, a més de l’estrena de la programació per al públic dels centres educatius amb espectacles com ‘Fili Busters’, una proposta de circ per a educació primària; el de teatre i circ ‘Momo o l’estranya història dels lladres del temps’, dirigida des dels 9 anys fins a alumnes d’ESO; o ‘Transmissions’, que inclou tallers, conferències i espectacles sobre dansa contemporània on podran participar des d’alumnes d’ESO i Batxillerat fins a escoles de dansa i ball.

La venda d’entrades per als espectacles es pot efectuar presencialment a l’Oficina de Cultura i Festes de l’Ajuntament (Caselles del Mercat), a l’Edifici administratiu de l’Ajuntament (Plaça de l’Ajuntament, 6, 2a planta), o també en línia a través de la pàgina www.amposta.cat, excepte els espectacles infantils, que es vendran per www.xarxaamposta.fila12.cat

 

Participació