Qualitat i experimentació en l'inici de la quinzena edició del Deltebre Dansa

El festival oferirà fins el pròxim 21 de juliol una cinquantena d'espectacles de 25 països, així com formació per a 150 professionals d'arreu del món

Inaguració de les classes per als professionals del Deltebre Dansa 2019
Inaguració de les classes per als professionals del Deltebre Dansa 2019 | ACN
Redacció
08 de juliol del 2019
Actualitzat a les 18:15h

La dansa i el circ contemporanis tornen a situar el delta de l'Ebre com a escenari de projecció mundial en la quinzena edició del festival Deltebre Dansa. Este dilluns al matí, els 150 ballarins professionals d'arreu del món que participen en les activitats formatives han participat en les primers classes . La inauguració, prevista a la nit, anirà a càrrec de la companyia granadina Vaivén Circo, amb l'espectacle d'acrobàcies 'Do Not Disturb. No molestar'. Consolidat com a referent internacional, l'ideòleg i director del certamen, el ballarí i coreògraf ebrenc Roberto Olivan, treballa ja amb la idea d'elevar els estàndards de qualitat així com introduir elements d'experimentació que permetin també enriquir l'oferta artística per a públics diversos.

En declaracions la professora i ballarina Lali Ayguadé, present en esta edició ha remarcat l'obertura i relleu internacional que està agafant el festival ebrenc Deltebre Dansa.