Quatre ferits en una explosió a la central hidroelèctrica de Riba-Roja d'Ebre

Tres dels ferits han estat donats d'alta i el quart seguix ingressat a l'hospital Vall d'Hebron

Central hidroelèctrica de Riba-roja d'Ebre
Central hidroelèctrica de Riba-roja d'Ebre
Aguaita.cat
22 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:32h
ACTUALITZACIÓ 21.30 hores | Tres ferits donats d'alta

Tres dels ferits a la deflagració que s'ha produït este dissabte a la central hidroelèctrica de Riba-Roja d'Ebre han estat donats d'alta. Segons informen fonts de l'hospital Vall d'Hebron, on han estat evacuades les víctimes, el quart afectat seguix ingressat en estat menys greu. L'explosió, que ha passat al voltant de les tres de la tarda, s'ha produït arran de les tasques de manteniment que estaven fent els treballadors en una zona de turbines. En una declaració als mitjans, l'alcalde de Riba-Roja d'Ebre, Antonio Suárez, ha apuntat que els quatre ferits han pogut sortir de la central pel seu propi peu després de la deflagració.

INFORMACIÓ 17.40 hores | Quatre ferits en una explosió
Quatre persones han resultat ferides per una deflagració a la central hidroelèctrica de Riba-roja d'Ebre (Ribera d'Ebre), una d'elles en estat crític i dues greus.

Segons el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha rebut una alerta a les 15.05 h, quatre ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats s'han desplaçat al punt per atendre els afectats, que seran traslladats a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

El quart ferit es troba en estat menys greu i també serà traslladat al mateix hospital. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, els quatre ferits són treballadors de la central i han patit diverses cremades mentre estaven fent tasques de soldadura en una de les turbines.