AJUNTAMENTS

Este és el cartipàs de la Ràpita

Els tres nous regidors, Tomàs, Grau i Clos, es posen al capdavant de Salut, Mitjans de Comunicació i Medi Ambient

per Redacció , La Ràpita, 20 de juny de 2019 a les 17:41 |
Els regidors i l'alcalde de la Ràpita per als pròxims quatre anys. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de la Ràpita ja té clar qui seran els regidors encarregats de cada àrea per als quatre anys vinents. En les passades eleccions municipals els rapitencs i rapitenques van revalidar la confiança amb el republicà Josep Caparrós atorgant-li una majoria absoluta, que ara es transforma en 10 regidories per a repartir. "L'objectiu és començar a treballar de forma immediata per fer front als reptes que assumeix aquest govern. Ens marquem la fita de tirar endavant els projectes i iniciatives necessaris que ens han de permetre respondre en els pròxims quatre anys a les necessitats i aspiracions plantejades i a tot allò que la ciutadania rapitenca mereix", ha assenyalat Caparrós.

Axí, el cartipàs municipal queda amb Josep Caparrós a l'alcaldia i al capdavant de les regidories d'Urbanisme i de Turisme. Conxi Vizcarro assumeix la regidoria de Governació, de Recursos Humans i de Comerç. Albert Salvadó, que és també primer tinent d'alcalde, mantindrà Hisenda i Promoció econòmica, mentre que Èrika Ferraté estarà al capdavant de l'àrea de Cultura, a més de passar a gestionar la cartera d'Educació. Rafa Balagué també seguirà amb les regidories de Joventut i Identitat. Un altre que mantindrà les regidories és Enric Vidal, amb Festes i Serveis. Oona Tomàs, una de les noves regidores, assumeix Polítiques Socials i Igualtat, a més de Salut; mentre que Àngela Reverté es queda amb Esports. L'altre nou regidor d'ERC, Joan Grau, tindrà delegades les àrees de Mitjans de Comunicació, Administració Digital i Transparència. I finalment Oriol Clos serà responsable de les regidories de Medi Ambient i de Participació Ciutadana.

 

Participació