Extingit el foc de vegetació de Móra d'Ebre, que ha fet activar 19 dotacions dels Bombers

Els Agents Rurals han xifrat en uns 3.000 metres quadrats la superfície afectada

Els efectes del foc que s'ha declarat este dimecres a Móra d'Ebre.
Els efectes del foc que s'ha declarat este dimecres a Móra d'Ebre. | Bombers
Aguaita.cat
19 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:12h
ACTUALITZACIÓ 21.00 hores | El foc ha quedat extingit

L'incendi de vegetació que s'ha declarat aquest dimecres a Móra d'Ebre ha quedat extingit cap a dos quarts de vuit del vespre, segons han informat els Bombers. Fins a dinou dotacions del cos d'extinció de focs, quinze de terrestres i quatre d'aèries, han estat activades per sufocar les flames en una zona de vegetació als afores de la població. Segons han informat els Agents Rurals, la superfície afectada no ha arribat als 3.000 metres quadrats.
 ACTUALITZACIÓ 18:15 hores | Controlat el foc de vegetació de Móra d'Ebre, que ha fet activar 19 dotacions dels Bombers

L'incendi de vegetació que s'ha declarat este dimecres a Móra d'Ebre ha quedat controlat cap a dos quarts de sis de la tarda, segons han informat els Bombers. Fins a dinou dotacions del cos d'extinció de focs, quinze de terrestres i quatre d'aèries, han estat activades per sufocar les flames en una zona de vegetació als afores de la població.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís quan passaven set minuts de les tres de la tarda. Segons han informat els Bombers en una primera valoració, el sinistre pot haver afectat una hectàrea de superfície. Gràcies al fet que no bufa vent fort, l'operatiu d'extinció ha pogut deixar inactiu el flanc dret de l'incendi, que ha arribat a la carena cap a les cinc de la tarda. Després, les tasques han continuat per evitar que el foc comencés a baixar des d'este punt pel barranc del darrere.


INFORMACIÓ | Els Bombers treballen en un incendi a les afores de Móra d'Ebre

Els Bombers de la Generalitat treballen des de este migdia en un incendi de vegetació a les afores de Móra d'Ebre. Els cossos d'emergències han rebut l'avís cap a les 15 hores d'este dimecres per un foc al camí de Sant Jeroni, en una zona propera a un parc eòlic. A hores d'ara hi treballen en l'extinció 4 mitjans aeris i 14 dotacions terrestres dels Bombers. 

Segons els Bombers, a la zona no bufa un vent fort, fet que podria ajudar en les tasques d’extinció de l'incendi, que fins ara hauria afectat només a una petita zona de vegetació d'una hectàrea. Els agents ja han aconseguit extingir el flanc dret del foc, mentre els altres agents treballen per evitar que el foc pugi a la carena i comenci a baixar, després, pel barranc del darrere.