Castor

​Florentino Pérez confirma que compareixerà avui a la comissió d'investigació del Castor

El Parlament confirma que ha rebut la comunicació de l'empresari i president d'ACS amb la seva disposició a participar

per Redacció, Barcelona, 17 de juny de 2019 a les 12:12 |
El president d'ACS, Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu | Europa Press
El president del consell d'administració d'Actividades de Construcción y Servicios (ACS), l'empresari Florentino Pérez, compareixerà este dilluns a la comissió d'investigació pel Castor.

El Parlament ha confirmat que Pérez va donar el seu consentiment al dia i hora proposades i ha comunicat que acudirà a la cambra a la sessió d'este dilluns a la tarda. La seva intervenció a la comissió està prevista per a les 16.30, però podria avançar-se o retardar-se en funció de la resta de compareixences.


I és que, segons la cambra, també han confirmat que acudiran Javier Balada, exregidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Vinaròs (País Valencià), Mariano Suñer, propietari de l'empresa Río Cenia i dels terrenys expropiats per a construir la planta de gas terrestre, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBanc.

Per la seua banda, Domènec Fontanet, regidor de Foment de l’Activitat Econòmica, Turisme, Comerç i Consum de Vinaròs; i Recaredo del Potro, president del Consell d'Administració d'Escal UGS, no han confirmat la seua assistència però també estan citats aquest dilluns.

 

Participació