Les xarxes socials s'encenen contra el concert de Kidd Keo a la Ràpita

El cantant de trap ja ha sigut vetat de diversos festivals per les seues lletres masclistes

Imatge del traper Kidd Keo
Imatge del traper Kidd Keo | Kidd Keo
R. R.
07 de juny del 2019
Actualitzat a les 20:44h
No és el primer cop que les xarxes es fan ressò contra el traper Kidd Keo. Ara però, és el torn de les Terres de l'Ebre, on un bon nombre de persones estan iniciant un boicot contra el concert que este personatge realitzarà en un festival de la Ràpita, el pròxim 26 de juliol. Keo és reconegut, sobretot entre les persones més joves, per les seues lletres masclistes i misògines, que en algunes ocasions fins i tot "presumeixen" d'actuar amb actituds pròpies de la violència masclista.

En les imatges d'este tuit, per exemple, es pot veure alguna frase d'unes cançons de Keo:
 
Este cas però no és una excepció, ja que Keo també ha despertat moltes polèmiques en altres festivals de la talla de l'Arenal Sound o del Viña Rock, en este últim fins i tot se'l va treure del cartell i es va cancel·lar la seua actuació després d'un bon nombre de queixes.
 
D'altra banda, des de l'organització del festival, han afirmat en exclusiva a l'Aguaita que a hores d'ara s'estan reunint "amb l'Ajuntament i amb el col·lectiu feminista del municipi per intentar resoldre el tema de la millor manera possible". Pel que fa a la idea de contractar al traper, Albert González, creador del festival que porta les seues inicials, ha afirmat que "la contractació de Kidd Keo va ser la resposta a més de 10.000 comentaris que demanaven portar-lo. Entre més de 20 artistes que teníem sobre la taula, vam decantar la balança cap a Keo per disponibilitat i perquè era el que ens demanava la gent, a banda que ignoràvem que les seves cançons provoquessin tot aquest rebombori".

Donant resposta a una de les altres polèmiques que ha nascut arran del tema de Kidd Keo, la paritat al cartell, González ha anunciat que segurament "hi haurà unes 3 o 4 dones entre els 15 artistes del festival", un percentatge força baix, fet pel qual s'ha excusat afirmant que "és més complicat trobar dones artistes, però fem el que podem. El que no volem és que ara es cree un odi contra la marca ni contra el festival".