Partinando Show apostarà enguany pel talent ebrenc dels Llomillo

Tota la gent de Masdenverge podrà acudir gratuïtament a la festa de l'estiu de les Terres de l'Ebre. Serà el 3 d'agost a l'Estadi Municipal de la Devesa, a la Ràpita

Cartell de la Partinando Show 2019
Cartell de la Partinando Show 2019 | Cedida
Redacció
07 de juny del 2019
Actualitzat a les 21:04h
La Partinando Show 2019, consolidada ja com la festa de l’estiu a les Terres de l’Ebre, apostarà enguany pel talent dels Llomillo, el grup originari de Masdenverge que versiona amb lletres autèntiques i costumistes alguns dels hits de la música pop i rock de tots els temps. Serà el 3 d’agost a l’Estadi Municipal de la Devesa.

“Enguany apostem fort pel talent del terreno. Els havia vist actuar abans i em van captivar. Tenen un directe molt potent i quan actuen fan espectable”, exposa Fernando Garcia, promotor de la Partinando Show.

Els èxits de Loquillo, Mecano, Pink Floid, U2, AC/DC, ABBA,... són passades pel sedàs de l’imaginari i l’humor ebrenc amb lletres que retraten la quotidianitat de Masdenverge, però que són extrapolables a qualsevol indret del territori: Me cuenta tanto embolarte, Malgastín, Pubilla, Borraines en Mel,... són alguns dels seus hits.

L’obertura de portes a l’Estadi Municipal de la Devesa serà a les 23:00 hores i el concert dels Llomillo serà a partir de les de les 00:30 hores. Com sempre, després del concert es viurà la Partinando Show, amb els èxits i espectacles dels anys 60,70,80 i 90, ballarins i performances. Durant la nit a més de les habituals barres amb beguda i haurà serveis d’entrepans.

Les entrades, al preu de 10 euros, es poden adquirir en diferents establiments de la Ràpita: Bar Maria, Pub Lluc. Gelateria del Cóc i la Pensió. També es poden adquirir per internet a través de la web http://www.partinandoshow.com/
 

Cartell de la Partinando Show 2019 Foto: Cedida



Invitació especial a tota la gent de Masdenverge

Tenint en compte que el grup que enguany protagonitzarà la Partinando Show té les seues arrels a Masdenverge, els seus promotors han decidit fer un regal especial a tota la gent del poble. I és que tots aquella gent de Masdenverge que vulga viure la Partinando Show tindrà entrada gratuïta el proper 3 d’agost. “És un regal que volem fer a tots els masdenvergens per a que vinguen a gaudir i a fer suport al seu grup”, explica Garcia. A taquilla només hauran de demostrar amb el DNI o qualsevol altre document acreditatiu que són de Masdenverge.

Escalfant motors per al 20è aniversari

Qui vulga gaudir enguany de la Partinando al seu poble haurà d’esperar. Partinando Show no farà l’habitual gira estiuenca pels pobles de les Terres de l’Ebre. Només serà possible assistir-hi el proper 3 d’agost a la Ràpita, al setembre a les Festes del Barri i d'aquí uns dies, el 29 de juny, al barri 13 de gener de Tortosa. “Estem preparant el nostre 20è aniversari, que serà al 2020. Farem una gira per gairebé tots els pobles del territori, però enguany descansarem”, avança Fernando Garcia.