L'Ametlla de Mar celebrarà este cap de setmana la primera Fira de la Mar

Els dies 8 i 9 de juny, una desena d'empreses nàutiques oferiran ofertes i promocions en les seues activitats. També s'oferiran exposicions, xerrades i tallers mediambientals

Durant la fira, entre d'altres activitats, es podran fer sortides amb caiac
Durant la fira, entre d'altres activitats, es podran fer sortides amb caiac | Cedida
Redacció
06 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:23h
L'Ametlla de Mar promocionarà el turisme nàutic en la primera Fira de la Mar. Esta nova
proposta oferirà, el cap de setmana del 8 i 9 de juny, la possibilitat de realitzar activitats nàutiques a preus especials que es complementaran amb exposicions, tallers mediambientals i xerrades per fer valdre l'essència mediterrània del municipi.

Una desena d'empreses de turisme nàutic oferiran, durant tot el dissabte i també el diumenge al matí, l'experiència de provar les seues activitats amb preus promocionals. Per exemple, es podrà iniciar al món del submarinisme o la pesca recreativa, practicar l’snorkel o el caiac, o fer una sortida amb catamarà, goleta o moto d'aigua per la costa de l'Ametlla de Mar. “Volem potenciar el nostre poble com el referent al territori per la pràctica d'activitats nàutiques”, afirma l’alcalde en funcions, Jordi Gaseni.

Per gaudir d'estes experiències, es recomana que les persones interessades facen la seua reserva contactant amb les diferents empreses participants.

La Fira de la Mar també comptarà amb una exposició de meduses vives, un simulador d'un submarí, xerrades sobre la pesca del polp i les arts de pesca, visites a les embarcacions i a la Confraria de Pescadors, tallers de reciclatge i de restes marines o una mostra d'artesania relacionada amb el mar i el reciclatge, entre altres propostes per a tots els públics.

Estes activitats es realitzaran en diferents punts de la façana marítima, especialment a
l'aparcament del port turístic i al Centre d'Interpretació de la Pesca, on també hi haurà instal·lada l'exposició 'Marviva', que mostra els residus recollits pels pescadors. Tota la informació de la Fira es pot consultar a www.visitametllademar.com.

Paral·lelament, amb motiu del Dia Mundial dels Oceans, Greenpeace ha organitzat dissabte al migdia una 'onada humana' a la platja de l'Alguer. Els voluntaris de l'entitat pintaran les persones participants de color blau per fer una fotografia de grup. Esta performance mediambiental començarà a partir de les 12 hores.