Un detingut per vendre cocaïna des d'un pis de la Ràpita

La Guàrdia Civil va detectar un gran nombre de visites diàries a l'immoble per comprar estupefaents, fins i tot de menors d'edat

Imatge de la detenció
Imatge de la detenció | Guàrdia Civil
Redacció
04 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:00h
Un operatiu format per agents de la Guàrdia Civil i de la policia local de Sant Carles de la Ràpita ha detingut un home que, suposadament, traficava amb cocaïna des d'un pis llogat de la mateixa població del Montsià.

Veïns de l'immoble van queixar-se, a finals de 2018, que un nombre inusual de persones accedint a l'habitatge, de lloguer, a diferents hores del dia i de la nit. Un dispositiu conjunt dels dos cossos va permetre comprovar la informació i detectar la persona responsable. Les posteriors investigacions van poder constatar com, efectivament, el pis era objecte de visita per part de persones consumidores d'estupefaents. Fins i tot, s'hi van detectar menors accedint-hi. Tots ells romanien per poc temps a l'interior, moment durant el qual s'efectuava la transacció.

Després d'aconseguir una autorització del jutjat número 4 d'Amposta, els agents van accedir a l'habitatge, trobant al seu interior la persona investigada, que va ser detinguda. En l'escorcoll posterior es van localitzar diversos embolcalls individuals amb diferents tipus de drogues, així com estris i material per a la venda al detall.

El detingut, de 61 anys, va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta.