patrimoni

Comencen els treballs de neteja i recuperació de la Carrova i de la zona del Castell d'Amposta

Un acord amb la Fundació Astres Terres de l’Ebre permet millorar aquests espais d’interès natural i cultura a la ciutat

per Redacció , Amposta, 3 de juny de 2019 a les 12:26 |
Neteja de l'entorn de la Torre de la Carrova | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un conveni de col·laboració entre la Fundació Astres Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta permetrà netejar i millorar els espais naturals de la Carrova i de la façana fluvial a l’alçada de la zona del Castell. Este conveni servirà per a desenvolupar el Projecte de Conservació i Millora d’Espais d’Interès Natural, Cultural i Paisatgístic al terme municipal d’Amposta, subvencionat per la Diputació de Tarragona a través de l’Obra Social ‘la Caixa’.

La setmana passada, els treballadors de la Fundació Astres van començar ja els treballs de neteja i millora a la zona de la Carrova, fent sanejament de la vegetació i poda d’arbres. Durant esta setmana, els treballs se centraran a la zona del Castell, en concret a la vora de la descàrrega, darrera de la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó. En esta zona s’eliminaran totes les canyes amb un crema controlada i es tornaran a sembrar arbres del bosc de ribera i plantes autòctones de la zona. A més a més, també es farà una neteja i sanejament de tot l’espai.

 

Participació