Alcanar es converteix per uns dies en la capital del llagostí

Els restauradors han preparat un seguit de menús que es poden degustar fins al 21 de juny

Els plats es poden degustar fins al 21 de juny.
Els plats es poden degustar fins al 21 de juny. | S.C.
Redacció
30 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:11h
Un total de catorze restaurants d'Alcanar, Alcanar-Platja i les Cases participen en les Jornades Gastronòmiques del Llagostí que van començar el cap de setmana i s'allargaran fins al 21 de juny. El llagostí és un producte de referència a la costa ebrenca, per això estes jornades tenen com a objectiu promocionar el producte local de qualitat i el municipi com a destinació turística gastronòmica.

"Treballem de la mà del Col·lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetre zero i posicionar-nos com una destinació gastronòmica de referència", ha explicat el regidor de Turisme a l'Ajuntament d'Alcanar, Jordi Monfort. Durant els primers dies de les jornades, els restauradors han registrat un increment de l'afluència de clients, que esperen que es mantinga les pròximes setmanes. Per la seua part, des del Col·lectiu Gastronòmic ha afirmat que "ja són unes jornades consolidades que la gent espera any rere any". A més, Maribel Fibla, una de les cares més visibles del Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar, ha apuntat que "el llagostí de la desembocadura de l'Ebre té un sabor especial molt apreciat pels comensals, el que el fa un producte únic".

El preu dels menús oscil·la entre els 23 i 40 euros, i inclouen entrants com ara llagostins a la crema, tàrtar de llagostí o mató torrat amb llagostí; mentre que el plat principal també té el crustaci com a protagonista bé siga amb arròs o pasta.