Amposta acollirà el primer esdeveniment d'oci digital del país

El Video Art Game (VAG) estarà dedicat als videojocs i celebrarà la seua primera edició el 4 i 5 d'octubre

L'esdeveniment reunirà a Amposta aficionats i professionals del món dels videojocs.
L'esdeveniment reunirà a Amposta aficionats i professionals del món dels videojocs. | Pexels
Redacció
30 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:35h
Amposta serà la seu del que diuen que serà un esdeveniment únic al país dedicat a la indústria del videojoc i l'oci digital. El VAG (Video Art Game), un projecte fins ara precedent, busca impulsar, retenir i atreure el talent del territori dins de la indústria dels videojocs. La primera edició d'este esdeveniment es durà a terme els dies 4 i 5 d'octubre a la capital del Montsià.

Durant dos dies, la jornada organitzarà un seguit d'activitats relacionades amb el món dels videojocs i l'oci digital conjuntament amb col·laboradors i participants de reconeixement mundial. Un dels principals objectius d'este esdeveniment és el de fomentar equips de treball pluridisciplinaris de joves entre les empreses i els centres educatius per a la producció de l'entreteniment digital. A llarg termini, la companyia també estudia implantar un "hub" de recursos per a la indústria del videojoc, així com apostar per projectes locals amb visió global per a dinamitzar el talent.

El projecte ha sigut impulsat per Valentí Garcia, David Romaní i Joan Garcia, que ja compten amb el suport de diferents institucions públiques com l'Ajuntament d'Amposta, la Generalitat de Catalunya o l'Agència de Desenvolupament Local del Montsià.