Més de 30 propostes escèniques inspirades en autors catalans, al Litterarum de Móra d'Ebre

La fira literària de Móra d'Ebre arrenca demà fins al 2 de juny

La cantant Big Mama actuarà al Litterarum 2019.
La cantant Big Mama actuarà al Litterarum 2019. | Fernando Prats
R. R.
29 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:10h
Móra d'Ebre es convertix en l'epicentre de les lletres catalanes durant el Litterarum, la fira per als amants de la literatura i les arts escèniques que es posarà en marxa este dijous, 30 de maig, amb un programa farcit de propostes inspirades en escriptors catalans contemporanis i clàssics. En espais tan diversos com la Biblioteca Comarcal, La Llanterna Teatre o la plaça de Dalt, entre d'altres, tindran lloc les 34 activitats que hi ha preparades en un programa que ret homenatge a l'escriptora Teresa Pàmies i al poeta i dramaturg Joan Brossa, dos autors dels quals aquest 2019 se'n celebra el centenari dels seus naixements.

Amb noms tan reconeguts com Big Mama, Dolors Miquel i Marc Egea o els valencians Miquel Gil i Pau Alabajos, la dotzena edició del Litterarum es referma com a espai de referència i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana. La internacionalització de la fira, els espectacles de tots els territoris de parla catalana i una dotzena d'espais de programació fan d'esta edició la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes.

La inauguració del Litterarum i la 17a Fira del llibre ebrenc, a càrrec d'Oriol Ponsatí-Murlà, director de la Institució de les Lletres Catalanes serà el 30 de maig a les 20 hores, a la plaça de Dalt de Móra d'Ebre.