Endesa endreça i retira cablejat a diversos carrers del nucli històric de Tortosa

Durant els treballs es poden produir algunes afectacions al trànsit de vehicles i de persones

per Redacció, Tortosa, 24 de maig de 2019 a les 17:56 |
Esta setmana, operaris de la companyia elèctrica Endesa estan retirant part del cablejat aeri de carrers del centre històric de Tortosa, i millorant la instal·lació en estos punts. Concretament, estan duent a terme la retirada de part dels elements elèctrics presents, així com el soterrament del cablejat aprofitant les canalitzacions que es van instal·lar amb la reurbanització integral dels carrers a l'àmbit del Pincat.

Una altra actuació suposa la millora de l'aferrament del cablejat a les parets dels immobles, per evitar la imatge de cables despenjats. L'actuació arriba després de les gestions que ha fet l'Ajuntament, tant amb la companyia subministradora com amb el veïnat.


Els treballs se centren als carrers Bonaire, Montcada i plaça de Montserrat, i continuen els que la companyia ja ha fet a la plaça Gerard Vergés. Posteriorment, Endesa continuarà estos treballs al carrer de la Mercè, una vegada finalitze la construcció del Palau de Justícia, i a la plaça de la Cinta, d'on retirarà els cables que passen per la façana de la catedral.

Per tot plegat, durant els treballs es poden produir algunes afectacions al trànsit, tant de vehicles com de persones.  

 

Participació