Cs fa el seu primer míting a la Ràpita amb l'objectiu «d'entrar a l'Ajuntament»

El cap de llista de la formació taronja, Rafa Sánchez, presenta una llista "transversal"

Rafa Sánchez durant el míting a la Ràpita
Rafa Sánchez durant el míting a la Ràpita | Cedida
Redacció
15 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:39h
Ciutadans a la Ràpita va fer este dilluns el seu primer míting electoral al municipi en un acte al Maset que va servir per presentar els components de la llista i que va passar desapercebut per a la majoria de rapitencs.

"Apostem per potenciar el turisme i el sector comercial, dues activitats bàsiques pel municipi". "A més, volem impulsar les polítiques socials d'ajudes a les famílies nombroses i plans d'ocupació adreçats especialment als joves i altres col·lectius especialment vulnerables", va exposar el cap de llista de la formació taronja, Rafa Sánchez, que va afegir que "l'objectiu de Cs és que la Ràpita siga una ciutat amable tant per als habitants del municipi com per als visitants".

Pel que fa a la llista, Sánchez va exposar que es tracta d’una candidatura "tranversal, integrada per persones molt diverses i que representa a tota la societat rapitenca", va assegurar. El líder de Cs a la Ràpita va subratllar també que "l'objectiu és entrar al consistori i aconseguir una representació forta per treballar per a tots els rapitencs i rapitenques".
En l’acte hi va ser present la diputada al Parlament de Catalunya Maialen Fernández.