Torna Mescla, la mostra de gastronomia i turisme de Deltebre

Mescla ha rebut el premi de l'associació d'empesaris ebrencs a la millor Fira de les Terres de l'Ebre

Lluís Soler ha anunciat que vol potenciar la fira arreu de Catalunya.
Lluís Soler ha anunciat que vol potenciar la fira arreu de Catalunya. | Cedida
Redacció
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:40h
La fira Mescla de Deltebre es consolida juntament amb la DeltaFira després de rebre el premi a la millor Fira de les Terres de l'Ebre, premi que atorga l'associació d'empresaris de les Comarques de l'Ebre. La fira se celebra este cap de setmana, del 18 al 20 de maig, i hi participen un centenar d'empreses.

La mostra gastronòmica, de turisme i paisatge Mescla comptarà esta edició amb més de 50 tapes diferents i 20 demostracions de cuina, entre les quals destaca la participació de dos estrelles Michelin, Joan Bosch del restaurant Can Bosch, i Jeroni Castell, del restaurant Les Moles. D'altra banda però, també s'ha volgut reivindicar la cuina del territori amb cuiners dels restaurants Rodamar, Miami, Nicanor, Sushi MC o Les Dunes, entre d'altres.

"La recuperació de DeltaFira i de Mescla ens generen orgull de poble i ens ajuden a projectar la imatge d'un Deltebre que es consolida com a capital del Delta de l'Ebre", ha apuntat l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler. De fet, Soler ha detallat que "la gastronomia i el paisatge són dos qualitats que hem de saber cuidar i potenciar per tal de dinamitzar l'economia del municipi i crear sinergies que faciliten el desenvolupament del Deltebre futur". És per això que el batlle de Deltebre ha anunciat que vol potenciar la mostra arreu de Catalunya.

Mescla també comptarà amb diferents novetats, com el Concurs de Vins, on participaran 24 cellers; els tallers de cuina japonesa per als més menuts o la nit del monòleg amb Meugenio i Javi Príncep. Entre les activitats que es mantenen destaca la Nit de Mescla, amb el sopar realitzat a càrrec de Jeroni Castell el qual oferirà una selecció de diferents tapes amb un maridatge de vins del territori.