La DO Terra Alta s'agafa de la mà de la cultura patrocinant la nova edició del Festival de Cinema

El festival In-FCTA celebrarà la seua 3a edició a Bot del 4 al 10 d'agost

Cartell de la pròxima edició del Festival de Cinema de la Terra Alta.
Cartell de la pròxima edició del Festival de Cinema de la Terra Alta. | Cedida
Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:25h
La Denominació d'Origen Terra Alta pren part en la cultura del territori com a patrocinadora del festival In-FCTA, més conegut com el Festival de Cinema de la Terra Alta. Durant una setmana, els amants de la cultura i del cinema podran gaudir de diferents expressions audiovisuals a través de projeccions, curtmetratges, concursos i xerrades sobre el món del setè art. Aquest any, el Festival celebra la seva tercera edició del 4 al 10 d'agost a Bot.

El Festival vol promoure la Terra Alta com un lloc per a la cultura, i ho fa a través de la projecció i la divulgació de llargmetratges de diverses temàtiques i gèneres de producció professional, així com de curtmetratges professionals i amateurs a través del concurs de curtmetratges que s'organitza en el marc del Festival. D'altra banda, el Festival vol ajudar també a realçar la marca Terra Alta i sumar al projecte a tota la comarca. Per això, tot i que Bot és el centre neuràlgic i cor del Festival, des de l'organització hi ha la voluntat d'iniciar un teixit comarcal d'actuació que beneficiï i sumi a tothom per fer el projecte més gran en el futur, amb un Festival on tots els pobles de la Terra Alta puguin tenir protagonisme.

El Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA, naixia a Bot l'any 2017 de la mà de l'actor Ivan Massagué, Director del Festival, l'associació Sorolla't, grup de dinamització local de Bot, i la col·laboració i el suport de l'Ajuntament de Bot i del Consell Comarcal de la Terra Alta, a més d'altres ens i empreses de la comarca.