Suma't a netejar el riu Migjorn sota la campanya internacional «Let's Clean Up Europe»

El Parc Natural del Delta i l'Ajuntament de Sant Jaume organitzen el 12 de maig una neteja del riu Migjorn

Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:00h
Imatge del riu Migjorn.
Imatge del riu Migjorn. | Google Maps
El Parc Natural del Delta i l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja s'uneixen per netejar el riu Migjorn. Ho faran este diumenge 12 de maig en el marc de la campanya europea "L'et's Clean Up Europe", que a Catalunya organitza l'Agència de Residus de Catalunya, i que té com a objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment en espais naturals. El lloc de trobada s'ha establert a l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja a les 9.30 hores del matí.

La neteja del riu Migjorn es realitzarà a peu en el tram que voreja l'Illa de Buda, d'aproximadament uns 3 quilòmetres. Pel que fa a la neteja de l'interior de l'aigua, hi participaran 12 canoes, la barca de suport del parc i els membres de la societat de caça Illa de Buda de Sant Jaume d'Enveja amb barques de perxar.

És la sisena edició d'esta campanya, sota la qual s'han organitzat diverses activitats arreu de Catalunya entre el 10 i el 12 de maig. L'any passat, en la totalitat del país es van organitzar prop de 275 accions de neteja organitzades per centres educatius, associacions, ajuntaments i altres entitats.