El Win Complex de Tortosa celebra una nit solidària per promocionar l'esport entre els més vulnerables

Les activitats estaran coordinades per la Creu Roja i Atzavara-arrels, el 17 de maig

Les activitats tindran com a eix principal tres sessions dirigides d’una hora de spinning.
Les activitats tindran com a eix principal tres sessions dirigides d’una hora de spinning. | Cedida
Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:58h
El Win Complex Esportiu de Tortosa organitza la primera nit solidària per recaptar fons per a les famílies amb vulnerabilitat social. L'esdeveniment té com a objectiu promocionar l'activitat física entre els xiquets i xiquetes de famílies amb vulnerabilitat social de Tortosa. Així, el 17 de maig, a partir de les 19.30 hores, s'han programat un seguit d'activitats esportives i lúdiques al velòdrom municipal, amb la coordinació de la Creu Roja i Atzavara-arrels.

Les activitats tindran com a eix principal tres sessions dirigides d’una hora de spinning, per a les quals s’han llogat 100 bicicletes estàtiques que ja es poden reservar a la recepció del WIN o al velòdrom municipal, el dia de l’acte amb un donatiu mínim de 5 euros.

El programa de la primera Nit Solidària del WIN es complementarà amb activitats lúdiques per a totes les edats, des dels xiquets fins als adults: sessions d’activitats dirigides de fitness, com ara zumba i Be Fit Extrem, inflables per als més menuts i música. També hi haurà servei de barra de bar amb entrepans i begudes a preus populars. Entre els participants se sortejaran lots amb marxandatge, entrades i abonaments mensuals per al WIN.