Detinguts tres joves per un robatori amb força en un bar de Bot

De l’interior de l'establiment van sostreure una caixa registradora, un ordinador i diverses ampolles de begudes alcohòliques

Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:52h
Agents dels Mossos d’Esquadra adscrits a la comissaria de Gandesa van detindre el passat 26 d’abril tres homes de 17, 18 i 22 anys, dos d’ells de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat marroquina, i veïns de Gandesa, Móra d’Ebre i Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori amb força en un bar de Bot.

El fets van ocórrer la matinada del passat 21 d’abril quan es va produir un robatori amb força en un bar ubicat a l’interior del Casal Municipal de Bot. Per tal d’accedir a l’interior de l’establiment els autors van forçar una porta metàl·lica i van trencar unes teles mosquiteres d’una finestra. De l’interior del bar van sostreure una caixa registradora, un ordinador i diverses ampolles de begudes alcohòliques.

La investigació iniciada pels Mossos va concloure amb la detenció dels tres joves, un d’ells menor d’edat, i la recuperació dels objectes sostrets que posteriorment van ser retornats als seus legítims propietaris.

Els detinguts van quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits i, en el cas del menor d’edat ho farà davant de la Fiscalia de Menors.