L’oli de la DOP Terra Alta Az-Azeytun, premiat amb una medalla de plata al Japó

Es tracta d’una de les competicions internacionals de més prestigi al món en este sector

Redacció
02 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:21h
L’oli de la DOP Terra Alta Az -Azeytyn ha rebut la medalla de Plata al Olive Japan International Extra Virgin Oil Competition 2019, amb un oli de la varietat empeltre. 
 
El concurs d'oli d'oliva verge extra internacional Olive Japan és una de les competicions principals de l'oli d'oliva al món, que reuneix els estàndards  més alts d'integritat i professionalitat. Este és el vuitè any del concurs. Els jutges són convidats pels principals països  productors d'oli d'oliva i el Japó, sota la recomanació de l'Associació Sommelier d'Oli d'Oliva del Japó.
 
L’oli Az-Azeytun ha  estat premiat amb la medalla de plata en la varietat d’oliva empeltre, una noticia molt ben rebuda pel sector oleícola de la Denominació d’Origen Protegida de la Terra Alta perquè donarà impuls i força per seguir elaborant i promocionant este tipus d’oli tant singular.
 
Comercial  Az-Azeytun XCIII SL elabora un oli jove, amb caràcter,  que surt d’arbres vigorosos i de les ganes d’un jove amb empenta, Abel Maijó, emprenedor, vitivinicultor i oleicultor de  Batea. L’oli  d’oliva  verge  extra Az-Azeytun s’obté de les millors olives de les varietats arbequina i empeltre. Les magnifiques condicions geogràfiques i geològiques de la zona de l’Ebre afavorixen el cultiu i la producció d’oli d’excel·lent qualitat i donen com a resultat un  producte delicatesen pensat per als paladars més exigents i els gourmets més experts.