Òscar Carles es presenta amb un equip renovat per Movem Bítem

L'equip consta de 7 persones i afirmen que també combina experiència i renovació

Els candidats a de Movem Bítem per a les eleccions municipals.
Els candidats a de Movem Bítem per a les eleccions municipals. | Movem
Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:23h
Movem Bítem ha presentat la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals de l'EMD de Bítem, que es celebraran este mes de maig. Amb Òscar Carles com a cap de llista, Movem ha presentat un equip format per sis persones més, que segons afirmen "representen una transversalitat del poble tant pel que fa a edats, gènere i sensibilitats progressistes i d'esquerres".

L'actual regidor a l'Ajuntament de Bítem ha explicat que "estic content i amb molta il·lusió de poder presentar aquest equip per a treballar pel canvi al nostre poble després de tants anys amb els mateixos governs". A la presentació de la candidatura l'ha acompanyat Jordi Jordan, candidat a l'alcaldia per Movem Tortosa.

Així, l'equip que acompanya Òscar Carles, està format per Laia Rovira, Guadalupe Pulido, Christian Duran, Aitor Garcia, Ramon Baiges i Salvador Mauri, entre d'altres. Carles, per la seua part, ha manifestat que "volem treballar per a tothom, sense distincions ni discriminacions per fer de Bítem un poble amb més oportunitats, més ben cuidat i que compte sobretot amb les persones".

Durant la presentació de la llista de Movem Bítem, Jordi Jordan també s'ha mostrat satisfet per "tindre un equip amb tantes ganes i il·lusió per moure Bítem i portar el canvi a partir una candidatura de progrés en un poble que necessita més inversions, dinamisme i projectes", ha afirmat el candidat a l'alcaldia de Tortosa.