La piscina municipal de la Sénia torna a obrir les portes

El Complex Esportiu obrirà el 2 de maig gestionat pel consistori senienc

Imatge de la piscina exterior de la Sénia.
Imatge de la piscina exterior de la Sénia. | Cedida
Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:23h
El Complex Esportiu de la Sénia torna a obrir les portes al públic després d'un temps de tensió i canvis. Així, tal com es va anunciar el passat mes de març, l'Ajuntament ha complert el termini de dos mesos que va prometre i obrirà les instal·lacions el pròxim 2 de maig. El consistori també ha fet saber que fins a l'1 de juny hi haurà portes obertes i la matrícula serà gratuïta.

El passat mes de febrer, els abonats a la piscina municipal de la Sénia es van veure afectats pel tancament sobtat de les instal·lacions. Este fet va portar que el consistori anunciés que l'empresa gestora Lleuregest Serveis Esportius deixaria d'encarregar-se del servei del Complex, per passar a ser el mateix Ajuntament el gestor de les instal·lacions esportives.

Ara, i durant els pròxims nou mesos, serà l'Ajuntament de la Sénia qui assumirà la gestió dels equipaments. Tot i que com ja va dir l'alcalde de la Sénia, Joan Moisés, si l'experiència resulta positiva, el consistori es plantejarà assumir la gestió directa del complex esportiu de forma permanent.