Este dilluns arrenca la fase de votació dels pressupostos participatius de Tortosa

En aquesta edició s'hi han presentat un total de 112 propostes repartides entre Tortosa, Vinallop i els Reguers

Imatge d'una urna
Imatge d'una urna | ACN
Redacció
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:35h
Tots els tortosins i tortosines majors de 16 anys podran escollir, a partir de dilluns, on invertir 200.000 euros del pressupost municipal. Agrupades en diferents temàtiques, en esta edició, s'hi han presentat als pressupostos participatius de Tortosa un total de 112 propostes, de les quals 95 corresponen al nucli urbà de Tortosa, 10 als Reguers i 7 a Vinallop. Les votacions s'obriran este dilluns 29 d'abril i perduraran fins al 9 de maig.

Així, es podrà votar de forma presencial a l'ajuntament de Tortosa, Jesús, Campredó i Bítem, i a les oficines municipals dels Reguers i Vinallop. També, a l'urna que de l'1 al 5 de maig estarà ubicada en un estand a la fira Expoebre. A més a més, també es podrà votar de manera telemàtica, del 29 d'abril al 9 de maig, al portal participa.tortosa.cat.

Durant la fase de presentació de propostes s'havien recollit 173 butlletes, amb un total de 381 actuacions. Després del procés de validació i avaluació tècnica s'han descartat les que es repetien, les que excedien el pressupost màxim, o les que no podien ser considerades inversions. Dels 200.000 euros previstos, 170.000 corresponen al nucli urbà de Tortosa, i 15.000 euros, tant als pobles dels Reguers com a Vinallop.