​Deltebre vol portar Camela a les Festes del Barracot

L'Associació de Veïns del Barracot ha treballat en els darrers mesos per fer-ho possible. Ara, la pilota és a la teulada de l'emblemàtic grup d'electro-rumba

Dionisio Martín Lobato y María de los Ángeles Muñoz Dueñas, components de Camela
Dionisio Martín Lobato y María de los Ángeles Muñoz Dueñas, components de Camela
Sofia Cabanes
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:08h
Melendi a Amposta, Andy y Lucas a Camarles i,... Camela a Deltebre? Esta és la possibilitat amb què treballa l’Associació de Veïns del Barracot i l’Ajuntament de Deltebre, segons ha pogut confirmar l’aguaita.cat.

El boca orella trau foc estos dies a Deltebre i pobles veïns davant d’un estiu de concerts que promet, i molt. L’Associació de Veïns del Barracot, que organitza les festes d’este barri de Deltebre, ha treballat en els darrers mesos per fer-ho possible.

L’Ajuntament ha fet ja la licitació publica per contractar els serveis del famós grup d’electro-rumba, però la pilota és ara a la teulada de l’emblemàtica formació, amb qui s’ha de tancar la contractació.

Està previst que en els propers dies tant l’Associació de Veïns del Barracot com l’Ajuntament de Deltebre expliquen els detalls d’este concert, la data, així com es podran adquirir les entrades, en cas que tot plegat, finalment, s’acabe confirmant.