«Tortosa desapareguda» i «La jove Laura», entre els llibres locals més venuts a les Terres de l'Ebre

'El fill de l'italià', de Rafel Nadal i 'Contes des de la presó', del líder d'ERC i pres polític, Oriol Junqueras han encapçalat les vendes a Catalunya

Els llibres, grans protagonistes de la Diada de Sant Jordi
Els llibres, grans protagonistes de la Diada de Sant Jordi | Sofia Cabanes
Redacció
24 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:19h
"Tortosa desapareguda", d'Albert Curto, i "El fill de l'italià", de Rafel Nadal, encapçalen, per este ordre, el rànquing de llibres més venuts durant la diada de Sant Jordi a Tortosa, segons les dades facilitades per la llibreria La 2 de Viladrich. L'obra del director de l'Arxiu Històric del Baix Ebre, que repassa amb imatges la vida a la ciutat durant els últims cent anys s'ha erigit com un dels més venuts, seguit de prop per la novel·la de Nadal, guardonada amb l'últim Ramon Llull, un èxit de vendes arreu de Catalunya.

A la llista dels més venuts d'una de les llibreries de referència de Tortosa segueixen estos dos títols els "Contes des de la presó", d'Oriol Junqueras, i l'obra d'una de les autores predilectes del públic local durant esta diada, la xertolina Francesca Aliern i la seua última novel·la "La jove Laura". "Digues un desig", de Jordi Cabré; el recull de relats "Assassins de l'Ebre"; "Esperança i Llibertat", de Raül Romeva; "A passes comptades", de Valer Gisbert; o "Fins que siguem lliures", també d'Oriol Junqueras, han estat altres dels llibres més comprats este Sant Jordi a les Terres de l'Ebre.

A punt de tancar la jornada, el balanç dels llibreters pel que fa a les vendes estrictament de la diada se situa en les mateixes xifres que l'any passat. Tot i això, Rosa Cubeles, de La 2 de Viladrich, ha apuntat que la situació de Sant Jordi just després d'una setmana amb nombrosos festius ha trencat parcialment el ritme de vendes que se sol registrar durant els dies previs.