El port de la Ràpita acollirà dos creuers l'any 2020

La marca ebrenca Delta Ebre Port s'ha promocionat durant una de les fires de creuers més importants dels Estats Units

  La fira de creuers s'ha celebrat a Miami Beach, a Florida (EUA). Etiquetes
La fira de creuers s'ha celebrat a Miami Beach, a Florida (EUA). Etiquetes | Cedida
Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:51h
El port de la Ràpita tornarà a rebre creuers l'any vinent. Així ho han confirmat els representants de les companyies als tècnics de Delta Ebre Port, durant la Seatrade Cruise Global, una de les fires de creuers més importants del món que s'ha celebrat als Estats Units. Ha sigut durant la fira, on el Port de la Ràpita i a seua destinació turística, han presentat estos dies sota la marca Delta Ebre Port les instal·lacions portuàries, els nous serveis i les principals activitats turístiques que poden fer els turistes de creuer.

Les dos línies de creuer que atracaran al port ebrenc seran la Sea Cloud Cruises i Plein Cap Croisières. La companyia Sea Cloud Cruises que es dirigeix al mercat nord-americà preveu visitar la costa ebrenca l'abril de 2020, amb el creuer Sea Cloud, que té capacitat per a 96 passatgers. Mentre que la companyia Plein Cap Croisières, adreçada al mercat francès, preveu arribar l'octubre de 2020, amb el creuer MS Berlin que té capacitat per a 412 passatgers.

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha dit que l'activitat de creuers a les Terres de l'Ebre "és una gran notícia, fruit del treball conjunt dels representants de Delta Ebre Port, que potencia els creuers a la costa ebrenca, dona projecció internacional al port de la Ràpita i la seua destinació i aporta nous turistes al territori per via marítima".

Per la seua banda, l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha explicat que "la tornada de l'activitat de creuers és la mostra palesa que la constància i el treball conjunt dona els seus fruits".

Promoció internacional del Delta Ebre Port
Els tècnics de Delta Ebre Port han promogut estos dies el port de Sant Carles de la Ràpita i la destinació davant la indústria creuerística, on s'han mostrat el ventall d'activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives, de natura i d'oci que s'ofereixen als turistes de creuer a les Terres de l'Ebre.

Una acció que s'emmarca en el Pla d'accions 2019 de Delta Ebre Port. El Pla preveu assistir a les principals fires del sector, visitar companyies de creuer i organitzar "fam trips" perquè els principals operadors coneguin de primera mà el territori.