Ciutadans (Cs) confirma que presenta llistes a set poblacions de les Terres de l'Ebre

La formació taronja concorrerà a les municipals a Tortosa, Amposta, Móra d'Ebre, Roquetes, la Ràpita, l'Ampolla i l'Ametlla de Mar

Membres de la candidatura de Tortosa.
Membres de la candidatura de Tortosa. | Cedida
Redacció
16 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:00h
La direcció nacional de Ciutadans ha confirmat avui a través d’una nota de premsa que presentarà llistes als municipis de Tortosa, Amposta, Móra d'Ebre, Roquetes, la Ràpita, l'Ampolla i l'Ametlla de Mar a les properes eleccions municipals, i que treballa per presentar candidatura en algun municipi més. D'esta manera la formació taronja presenta candidatures en 3 de les 4 comarques de cara als comicis del 26 de maig.

A Tortosa, la llista l'encapçala Miquel Àngel Albacar, enginyer de Camins, Canals i Ports, expert en conservació d'espais fluvials i consultor en enginyeria de diferents ajuntaments de les Terres de l'Ebre. L'acompanyarà, com a número 2, Patricia Faura, auditora internacional de Seguretat Alimentària i Benestar Animal i candidata de Cs al Senat per Tarragona a les eleccions del 28 d'abril. El número 3 de la candidatura de Tortosa és per l'advocat Rubén Espuny, el membre més jove de la llista de Cs a la capital del Baix Ebre.

A més de Tortosa, la formació taronja presenta candidatura en altres municipis de les Terres de l'Ebre. A Amposta l'encapçala Cecília Castelló; a Móra d'Ebre, Raquel Rosales; a Roquetes, Ximo Llopis; a Sant Carles de la Ràpita, Rafael Sánchez: a l'Ampolla, Alfredo del Hallazgo i a l'Ametlla de Mar, Josep Maria Figueres.