L’Ampolla estrena un nou dispositiu DEA al passeig de l’Arenal

El Pla Plurianual 2018-2020 preveu ampliar i millorar la xarxa de desfibril·ladors del municipi

L'aparell, fàcilment accessible al passeig de l'Arenal.
L'aparell, fàcilment accessible al passeig de l'Arenal. | Cedida
Redacció
15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:15h
L’Ampolla ha inaugurat un nou dispositiu DEA (Dispositiu Extern Automàtic) connectat a la xarxa del 112, situat al passeig de l’Arenal. A més a més, també ha canviat d’ubicació i ha connectat a la xarxa del 112 el dispositiu que hi havia a la plaça González Isla. La nova ubicació, que es troba al mig de la plaça, és més visible i cèntrica, fet que permet que en cas d'haver-se d'utilitzar el DEA, este siga més accessible. 
 
Pla Plurianual 2018-2020 d’ampliació i millora de la xarxa de DEA 
 
La inauguració del nou dispositiu DEA i la connexió al 112 de l’altre desfibril·lador s’emmarquen en el Pla Plurianual 2018-2020, signat entre l’Ajuntament de l’Ampolla i el SEM, per ampliar i millorar la xarxa de desfibril·ladors DEA del municipi, amb la finalitat de què l’Ampolla esdevinga un territori cardioprotegit.  
 
El Pla preveu que en el termini d’un any s’instal·len nous dispositius connectats al 112, que es posen en via pública els que hi ha actualment a l’interior d’edificis i que tots els DEA que hi ha al municipi estiguen connectats al 112. Per al 2020, hi ha previst la col·locació dels dos dispositius de les instal·lacions esportives a l’exterior dels edificis i la seua connexió al 112.