eleccions municipals 2019

La CUP La Ràpita finalment no es presenta a les eleccions municipals

L'assemblea local ho ha anunciat a través d'un comunicat en què argumenta "la necessitat de consolidar l'assemblea i per motius personals d'alguns dels membres"

per Redacció , La Ràpita, 14 d'abril de 2019 a les 10:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’assemblea local de la CUP La Ràpita ha anunciat a través d’un comunicat que finalment no es presentarà a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La formació argumenta la seua decisió d’aplaçar l’objectiu d’aconseguir representació a les institucions locals i prioritzar reforçar les bases en “la necessitat de consolidar l’assemblea i per motius personals d’alguns dels membres”.

En el comunicat, la CUP la Ràpita afirma que és “l’única formació política local plenament assembleària, que aposta per un treball des de la base, en què les decisions es prenguen per consens i de forma unitària”. El seu objectiu passa “per tenir una militancia forta, tant en nombre com en implicació, i per treballar per l’alternativa política i la transformació social que volem”, però sosté que “això no s’aconsegueix ocupant cadires ni buscant la manera de viure de la política o fent carrera a les institucions, sinó fomentant en la nostra forma de fer política la participació ciutadana i la delegació del poder al poble”.


Tot i la decisió de no presentar-se a les eleccions del maig, afirmen que continuaran treballant des de fora de l’ajuntament per la transformació social: “Seguirem lluitant per l’audodeterminació dels Països Catalans, apostant pel teixit associatiu i la cooperación entre la ciutadania, defensant el nostre territori de l’especulació urbanística i lluitant per millorar les condicions de les nostre veïnes sempre amb el feminisme i la consciencia de clase com a brúixola del nostre projecte polític”, clou el comunicat.

 

 

Participació