agricultura

UP agraeix «la dedicació» de Carlos Roig com a responsable nacional de cítrics

El sindicat recorda que els càrrecs tenen òrgans de participació "per vehicular les seves demandes"

per Redacció, Alcanar, 11 d'abril de 2019 a les 09:28 |
El responsable d'Unió de Pagesos a les Terres de l'Ebre, Rafel Verdiell i Carlos Roig en una roda de premsa el 14 de febrer passat | Cedida
Unió de Pagesos ha lamentat la dimissió del responsable nacional del sector dels cítrics, Carlos Roig, que ha anunciat que la formalitzarà els pròxims dies.

El sindicat li agraeix els anys de dedicació sindical però recorda que "qualsevol càrrec disposa dels òrgans de participació per vehicular les seues demandes". UP es defensa a les acusacions d'inacció per la crisi dels preus assenyalant les mocions que s'han impulsat a ajuntaments i el Consell Comarcal del Montsià i les reunions promogudes amb la Conselleria d'Agricultura i el Ministeri. "El sindicat segueix en la defensa ferma d'estes propostes tal com van ser plantejades", asseguren en un comunicat.


Segons els estatuts d'UP, mentre l'executiva nacional no elegisca un nou responsable nacional per al sector dels cítrics, la representació recaurà en un responsable de la Comissió Permanent Nacional, que serà el responsable de Sectors Agrícoles Rafel Verdiell.
 

 

Participació