Llibertat provisional amb càrrecs per als pares del presumpte assassí de Nelea

El jutge ha prorrogat el secret de les actuacions per la mort de la jove de Vinaròs

Manifestació a Ulldecona en repulsa de l'assassinat d'una dona a Vinaròs.
Manifestació a Ulldecona en repulsa de l'assassinat d'una dona a Vinaròs. | ACN
Redacció
10 d'abril del 2019
Actualitzat el 11 d'abril a les 22:25h
El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Vinaròs ha acordat este dimecres la llibertat provisional amb càrrecs dels pares del presumpte assassí de la jove Nelea. Tot i això, els dos seguixen sent investigats per un delicte d'homicidi, segons ha informat l'Agència EFE. El magistrat els ha imposat com a mesures cautelars la prohibició de sortida del territori nacional, la retirada del passaport i compareixences al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes. Els pares del presumpte assassí van ser detinguts ahir per la suposada implicació en els fets i han passat a disposició judicial este matí.

El seu fill, un home de 22 anys i de nacionalitat romanesa, i en aquell moment parella sentimental de la jove, està en presó preventiva des de dilluns per presumpte assassinat.
Segons avança EFE, el jutge instructor, amb competències en matèria de violència de gènere, ha decidit també prorrogar un mes el secret de les actuacions per la mort de la jove, el cadàver de la qual va ser localitzat a Ulldecona el passat 7 d'abril.

El jutjat investiga al detingut en una causa declarada secreta per un delicte d'assassinat i ha ordenat el seu ingrés a presó preventiva comunicat i sense fiança, segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. A més del presumpte assassí, este dilluns van ser detinguts també dos companys de feina del principal sospitós del delicte, que van quedar amb llibertat amb l'obligació de comparèixer un cop al mes als jutjats.