Deltebre, l'Aldea i Camarles ja poden tornar a consumir aigua de l'aixeta

El Departament de Salut de la Generalitat ha realitzat els estudis pertinents i ha donat el vistiplau al consum d'aigua de l'aixeta

El servei s'ha restablert amb normalitat.
El servei s'ha restablert amb normalitat. | ACN
Redacció
08 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:08h
Els ajuntaments de Deltebre, l'Aldea i Camarles han anunciat fa poc més d'una hora que ja disposen d'aigua potable. Després que este divendres 5 d'abril la companyia Sorea informés d'un problema de terbolesa a l'aigua, estos tres municipis del Baix Ebre han estat tot el cap de setmana sense poder utilitzar l'aigua de l'aixeta per a beure ni cuinar. Avui el Departament de Salut de la Generalitat ha realitzat els estudis pertinents i ha donat el vistiplau que permet restablir el servei amb normalitat.

Mitjançant un comunicat, Sorea anunciava divendres un problema de terbolesa alta al pou Delta 3. Segons indicaven, a causa d'esta incidència s'havia hagut d'incrementar els nivells de clor i reforçar els controls analítics de la xarxa, pel que apuntaven que no es consumís aigua de l'aixeta. Tot i això, des de la subministradora d'aigua van indicar que no hi havia cap problema en dutxar-se o netejar els plats amb aigua corrent.