Detenen un jove a Ulldecona com a principal sospitós de la desaparició de la seua parella

La Guàrdia Civil va registrar este divendres un domicili a la localitat del Montsià i es va emportar detingut el noi, de 22 anys

El registre i detenció es va dur a terme en esta casa de la carretera de la Sénia
El registre i detenció es va dur a terme en esta casa de la carretera de la Sénia | Google Street View
Redacció
06 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:15h
Agents de la Guàrdia Civil de Castelló van detenir este divendres un veí d’Ulldecona de 22 anys per la seua presumpta relació en la desaparició de la seua parella, una noia de de 20 anys.

Agents de la Policia Científica van entrar este divendres al vespre per efectuar un registre en una casa del carretera de la Sénia, concretament al número 2, mentre agents de la Guàrdia Civil custodiaven l’entrada. Durant el registre es va procedir a la detenció del jove de 22 anys, d’origen moldau.

El cas es troba sota secret de sumari i és la comandància de la Guàrdia Civil de Castelló la que actua com a policia judicial. S’investiga la presumpta desaparició, d'una jove d'uns 20 anys i també de nacionalitat moldava. Algunes fotns indiquen que la parella hauria tingut una forta discussió el dia 15 de febrer en una discoteca de Vinaròs, on compartien pis. Una amiga de la presumpta víctima va alertar de la desaparició el 20 de febrer a través de les xarxes socials.