L'Escola de Cuina Villa Retiro oferix una beca al talent

Un acord amb l’Institut Dertosa permet que estudiants de cuina puguen formar-se al Master en Gastronomia amb el xef Fran López, dos estrelles Michelin

El xef Fran López a l'escola de cuina, en una imatge d'arxiu.
El xef Fran López a l'escola de cuina, en una imatge d'arxiu. | Cedida
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:19h
Els tres millors perfils del Grau Mitjà en Cuina i Gastronomia de l’Institut Dertosa de Tortosa seran els afortunats de poder aconseguir la Beca al Talent de l’Escola de Cuina Villa Retiro. Un acord entre ambdos institucions permetrà que l’estudiant amb més qualitats i habilitats tècniques aconseguisca un descompte del 50% del cost formatiu del màster, valorat en 6000€. A més, i segons quina siga l’evolució de l’alumne, també es plantejarà l’opció de reduir el cost restant.

Després de moltes trobades per arribar a un consens, s’ha firmat l’acord a l’Institut Dertosa per part del seu director, Joan Serra, i el director de l’Escola de Cuina Villa Retiro, el xef Fran López, que serà efectiu a partir del proper inici de curs del Master, el febrer del 2020. A l’acte també hi ha assistit la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Tortosa, Anna Algueró.
Esta ha estat una signatura prèvia a una sessió que es farà amb tots els alumnes que estan cursant el Grau Mitjà el Cuina i Gastronomia a l’Institut Dertosa. En esta sessió l’Escola de Cuina Villa Retiro presentarà la beca i informarà dels requisits de la mateixa als alumnes, així com també del programa del Master en Gastronomia.

A banda, l’Escola de Cuina Villa Retiro també oferix una Beca Solidària per a cursar la Formació Professional en Auxiliar de Cuina, que pot rebre qualsevol persona del territori amb problemes econòmics i que estiga recomanada pels serveis socials de cada ajuntament.