La DO Terra Alta organitza una festa solidària a Barcelona en suport al col·lectiu LGTBI

La festa tindrà lloc el dijous 4 d’abril a l’Hotel Axel de la capital catalana

Els assistents a la jornada del passat 1 d'abril van poder tastar diversos vins de la DO Terra Alta.
Els assistents a la jornada del passat 1 d'abril van poder tastar diversos vins de la DO Terra Alta. | Cedida
Redacció
03 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:32h
La Denominació d'Origen Terra Alta organitza una festa amb l'objectiu de donar suport al col·lectiu LGTBI. Sota el lema "La DO Terra Alta amb el col·lectiu LGTBI", la DO ha organitzat este dijous 4 d'abril una festa i tast solidari a l'Hotel Axel de Barcelona. Una acció amb la qual els de la Terra Alta afirmen que "volen posar el seu granet de sorra en la defensa dels drets LGTBI i la lluita contra les actituds homòfobes".

Conduïda i amenitzada per David Cano, més conegut com a Brigitta Lamoure, la festa arrencarà a les 19:30 h a la terrassa de l'hotel, i comptarà amb la participació de la Plataforma LGTBI, a qui aniran destinats els beneficis obtinguts durant la jornada. 

Promoció a la capital catalana

Fa uns dies però, la DO Terra Alta també va celebrar a Barcelona una jornada professional on van participar més de 350 professionals de l'hostaleria i la distribució. La jornada es va celebrar el dia 1 d'abril al Disseny Hub Barcelona. Paral·lelament a la mostra de vins, també es va oferir una Masterclass sobre els maridatges de la Garnatxa blanca de la mà de Javier Campo, sommelier i cap de sala del restaurant, Villa Retiro. 

Els assistents a la jornada també van poder visitar l'exposició 'Garnatxa Blanca. De la matèria a l'ànima'. Una mostra composta per 6 estacions que busca traslladar als visitants el coneixement i la consciència de la garnatxa catalana en general, i de la Garnatxa blanca de la Terra Alta en particular. L'exposició va formar part dels múltiples actes que es van portar a terme fa tot just un any amb motiu de l'organització per part de la DO Terra Alta del concurs internacional "Grenaches du Monde".