municipal

Sant Jaume d'Enveja amplia el seu cementiri amb 60 nínxols i 32 columbaris

Remsa, empresa que gestiona el cementiri, ha dut a terme les obres de millora

per Redacció , Sant Jaume d'Enveja, 3 d'abril de 2019 a les 09:49 |
Els nous columbaris del cementeri de Sant Jaume d'Enveja | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una actuació de Remsa ha comportat la solució definitiva, almenys per als propers 5 anys, de la mancança actual de sepultures al cementiri municipal de Sant Jaume d’Enveja. Concretament, amb la construcció de 60 nínxols i 32 columbaris per dipositar les cendres dels difunts. 

L’Ajuntament de Sant Jaume havia manifestat la necessitat d'ampliar estos espais, per les previsions de manca,tant de nínxols com de columbaris, en un futur .


Per este Remsa, empresa encarregada de  la gestió del cementiri, va accelerar les obres d'ampliació. Els nínxols es van construir en només un dia i mig, el que ha suposat, a la vegada, el mínim de molèsties per als usuaris.
 

L’alcalde del municipi, el senyor Joan Castor, ha assegurat que això ha de significar una millora en quant a espai i sobretot ha mostrat la seua satisfacció per la “possibilitat d’oferir un nou servei a la població de Sant Jaume, que és poder dipositar les restes dels seus difunts en columbaris dins del propi cementiri”.

 

Participació