S'investiga la possible intencionalitat de tres petits incendis a Alfara de Carles

Agents Rurals i Mossos investiguen si han estat provocats, perquè els focs s'han produït a poca distància entre les cinc de la matinada i les nou del matí i han cremat en total 4.600 metres quadrats

per Redacció , Alfara de Carles, 28 de març de 2019 a les 17:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Agents Rurals i Mossos d'Esquadra investiguen si tres petits incendis que s'han produït a Alfara de Carles durant esta matinada i matí han estat intencionats. Esta és la principal hipòtesi de treball, atès que els focs s'han localitzat en espais molt pròxims –afectant en total 4.600 metres quadrats- i en una franja de quatre hores. En el primer dels sinistres, al coll de les Alfares a dos quarts menys set de les sis de la matinada han treballat tres vehicles de bombers i ha afectat 500 metres quadrats. El segon, quan passaven set minuts de les vuit, ha cremat només 100 metres quadrats i ha activat una dotació de bombers. Quan el camió ja tornava, han detectat un nou foc a uns cent metres de distància. En este cas, ha afectat 4.000 metres quadrats i s'han activat tres vehicles més per controlar-lo.

 

Participació