medi ambient

La Guàrdia Civil denuncia tres persones per aixecar un habitatge en terrenys agrícoles a Roquetes

Haurien construït a la zona de la Partida Colomar

per Redacció , Roquetes, 28 de març de 2019 a les 14:53 |
La construcció denunciada a Roquetes pel Seprona | Guàrdia Civil
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil de Tarragona, ha pres declaració en qualitat d'investigats a tres persones per un suposat delicte Contra l'Ordenació del Territori, per la construcció d'un habitatge en un terreny catalogat com a no urbanitzable al terme municipal de Roquetes.

Els agents van detectar a la zona coneguda com Partida Colomar, del terme municipal de Roquetes, un edifici en construcció amb totes les característiques d'un habitatge. La construcció, segons va comprovar la Guàrdia Civil, es trobava en una parcel·la catalogada com a no urbanitzable i d'especial interès agrícola. Els titulars de l'obra no havien sol·licitat, a més, la preceptiva llicència d'obres a l'ajuntament de Roquetes per executar-la.


Després comunicar a l'Ajuntament de Roquetes les actuacions practicades pel SEPRONA, este va procedir a la incoació d'expedient disciplinari urbanístic per l'execució d'obres per a la construcció d'un habitatge en terreny no urbanitzable, i que no és susceptible de ser legalitzat.

Per este motiu es va procedir a la instrucció de diligències penals i a la presa de declaració com a investigats de tots dos promotors de l'obra i al constructor per un suposat delicte Contra l'Ordenació del Territori.


Les diligències instruïdes han estat posades a disposició de la Fiscalia de Medi Ambient de Tarragona. 

 

Participació