Caparrós presenta la llista amb què buscarà revalidar l'alcaldia amb l'exsocialista Conxi Vizcarro al número 2

La candidatura d'ERC la Ràpita s'ha reforçat amb noms com l'advocada Oona Tomàs, el comunicador Joan Grau o la gestora administrativa Montse Sérvulo

Redacció
23 de març del 2019
Actualitzat a les 18:29h
Els membres de la llista d'ERC la Ràpita sobre l'escenari del Sixto Mir
Els membres de la llista d'ERC la Ràpita sobre l'escenari del Sixto Mir | Cedida
L’Auditori Sixto Mir de la Ràpita va ser escenari este divendres de l’acte de presentació de la llista amb que Josep Caparrós (ERC) buscarà revalidar l’alcaldia a la Ràpita. Els republicans han reforçat la candidatura amb la incorporació de noms com el de Conxi Vizcarro, regidora que va abandonar les files socialistes després dels fets de l’1 d’Octubre a la Ràpita. De fet Vizcarro és una de les grans apostes de Caparrós. Tan és així que serà la número 2 a la llista.

La candidatura s’ha reforçat també amb noms com el de la jove advocada Oona Tomàs (número 6), membre del grup d’advocats que defensen els rapitencs ferits durant l’1 d’Octubre i que van portar el cas als tribunals. O també el comunicador Joan Grau (número 9), responsable de màrqueting i comunicació del Grup Balfegó. Montse Sérvulo, gestora administrativa d’Agripasqualet serà la número 10. Mentre que continuen noms clau d'este mandat, com Albert Salvadó (3), Èrica Ferraté (4), Rafa Balagué (5) i Enric Vidal i Àngela Reverté (7 i 8 respectivament)

El president del Parlament, Roger Torrent, va ser el cap de cartell d’esta acte, que va generar força expectativa. Els 360 seients de l’Auditori Sixto Mir van quedar curts per conèixer els noms de la llista.

Els 10 primers llocs de la llista (cremallera) són estos:
1.- Josep Caparrós
2.- Conxi Vizcarro
3.- Albert Salvadó
4.- Èrika Ferraté
5.- Rafa Balagué
6.- Oona Tomàs
7.- Enric Vidal
8.- Àngela Reverté
9.- Joan Grau
10.- Montse Sérvulo
 
En els anteriors comicis de 2015, ERC es va emportar 6 dels 17 regidors del ple rapitenc. Ho va fer després d’uns resultats històrics al municipi en què van passar de 1.165 (20% dels vots) a 1.880, superant el 30% dels sufragis. Per gobernar els republicans van haver de pactar les dos regidores socialistes (fins després de l’1O), Solidaritat (1) i ICV (1).
Davant d’un escenari electoral que es preveu, novament, hiperfragmentat, Caparrós buscarà en aquesta ocasió, augmentar la seua majoria.