SB Immobiliària aixecarà un edifici d'habitatges de 14 plantes a l'entrada de Tortosa

Fa més de 10 anys que no es construeixen pisos d'obra nova a la ciutat | Està previst que les obres s'inicien abans de l'estiu i que els pisos es puguen entregar l'últim trimestre del 2020

Imatge virtual del futur edifici.
Imatge virtual del futur edifici. | Cedida
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 16:45h
SB Immobiliària ha presentat este dilluns el projecte Residencial SB Porta Tortosa, un edifici plurifamiliar que s'aixecarà en breu a la nova zona urbanitzada que dona accés a la ciutat, el Temple Sud (a tocar del Bon Preu i de la Comissaria de Mossos) i que modificarà l’skiline de la ciutat.

Finalitzada la urbanització i consolidació comercial de la zona Temple Sud, SB Immobiliària ha iniciat ja la comercialització d’este edifici que tindrà 14 plantes i que comptarà amb 56 habitatges amb terrasses privades i màximes prestacions, a més de zones comunes amb una pista de pàdel, un gimnàs, piscina exterior i zona de jocs infantils, a banda de pàrquing privat i trasters.

"Des de SB Immobiliària s'ha fet un gran esforç per dinamitzar esta zona i dignificar el que serà la porta d'entrada a Tortosa", explica el conseller delegat de la firma, Marc Alado Subirats.  "Serà un edifici emblemàtic a Tortosa. No hi ha res més igual al territori", afegeix Alado.

El conseller delegat de SB Immobiliària explica que fa més de 10 anys que no es construeixen pisos d'obra nova a la ciutat i que per tant esta iniciativa neix d'una “demanda latent” d'este tipus d'habitatges. Està previst que les obres s'iniciïn abans d'este estiu i que els pisos es puguin entregar l'últim trimestre del 2020.
 

L'edifici s'aixecarà a la zona Temple Sud. Foto: Cedida



"Este nou edifici serà respectuós amb el medi ambient", explica l'arquitecte responsable del projecte, Xavier Martí. Tan és així, que serà el primer de la demarcació que comptarà amb el certificat energètic A, que és la màxima qualificació en eficiència energètica. "La promoció integrarà solucions arquitectòniques i constructives que permetran reduir considerablement les emissions de CO2 derivades del consum i a més representarà un estalvi en l'economia domèstica de les famílies que hi visquin", afegeix.

Des de 1975, SB Immobiliària ha dut a terme més de 40 actuacions urbanístiques i ja compta amb més de 565.000 m2 de superfície edificada. A més a més de responsabilitzar-se de la construcció dels 8 hotels que formen part de la cadena SB Hotels, la promotora de la família Subirats ha aixecat 91 edificis plurifamiliars i unifamiliars, amb més de 3.700 habitatges, més de 3.100 places d'aparcament i més de 60.600 m2 de locals comercials i naus industrials.