Alliberen una dona i detenen el seu segrestador a la Ràpita

Un operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil ha permès localitzar el segrestador i la víctima en un carrer de la Ràpita

Els fets han passat al carrer Marqués de Valterra de la Ràpita
Els fets han passat al carrer Marqués de Valterra de la Ràpita | Google Street View
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat a les 15:16h
Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil han detingut avui un home, de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Carles de la Ràpita, com a presumpte autor d'un delicte de segrest.
 
Els fets es van iniciar ahir per la nit quan una dona va denunciar, davant la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, el segrest de la seva neboda. Segons la denunciant, l'hauria segrestat el seu company sentimental, que en sol·licitava 5.000 euros per deixar-la en llibertat i no causar-li cap mal.
 
Immediatament es va muntar un dispositiu conjunt entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil atès que tot apuntava que la podria tenir retinguda en un domicili de Sant Carles de la Ràpita.
 
Este matí, al voltant de les 9:30h, una dotació de mossos que formava part del dispositiu ha localitzat el sospitós, acompanyat de la víctima, a l'interior d'un vehicle estacionat al carrer Marquès de Valterra de Sant Carles de la Ràpita. Immediatament s'ha detingut l'autor i s'ha aconseguit alliberar a la dona.
 
Tot seguit, s'ha traslladat a la víctima, que presentava ferides lleus, a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.
 
El detingut passarà durant els propers dies a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta