La piscina municipal de la Sénia passa a ser gestionada per l'Ajuntament

L'alcalde ha dit que espera poder obrir els equipaments amb el mateix personal en un termini màxim de dos mesos

Imatge de la piscina exterior de la Sénia.
Imatge de la piscina exterior de la Sénia. | Cedida
Redacció
14 de març del 2019
Actualitzat a les 17:32h
Després de la polèmica derivada pel tancament de la piscina municipal de la Sénia, el passat 11 de febrer, l'Ajuntament ha anunciat que a partir d'ara serà el consistori qui gestionarà de manera directa el complex esportiu i la piscina municipal. La decisió s'ha aprovat per unanimitat durant el ple municipal de l'Ajuntament de la Sénia. L'alcalde del consistori, Joan Moisés, ha anunciat que el seu objectiu és poder obrir les instal·lacions en un termini màxim de dos mesos.

D'altra banda, els serveis jurídics ja treballen en intentar resoldre de la millor manera possible el contracte amb l'empresa que gestionava fins ara les instal·lacions. Moisés ha apuntat que els serveis que oferirà la piscina seran els mateixos que s'havien ofert fins ara i que té la voluntat de mantenir el personal i, si és necessari, contractar-ne més.

Així, l'Ajuntament de la Sénia assumirà la gestió dels equipaments durant els nou mesos següents, però Moisés ha insistit que si l'experiència resulta positiva, i seguint la línia dels altres serveis municipals, el consistori es plantejarà assumir la gestió directa del complex esportiu de forma permanent.