L'11a edició de La Cameta Coixa arriba este diumenge amb un cartell de luxe

La cursa estrena la 18a edició de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Sheila Avilés va endur-se el triomf en categoria femenina el 2018
Sheila Avilés va endur-se el triomf en categoria femenina el 2018 | Josep Maria Montaner
Redacció
09 de març del 2019
Actualitzat a les 18:30h
Miravet tornarà a ser l'escenari este diumenge de La Cameta Coixa, una de les proves esportives més importants de les Terres de l'Ebre i que un any més ha exhaurit les inscripcions. La cursa de 20 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell positiu comptarà amb noms de primera fila internacional la línia de sortida situada al castell de Miravet.



Ragna Debats, vigent campiona de la copa del món d'skyrunning; Pere Aurell, campió de la copa del món Sky Extra; Zaid Ait Malek, bicampió de la prova ebrenca; Andreu Simón, campió de Catalunya... tots ells són membres del CEM La Cameta Coixa i faran tot el possible perquè el triomf es quede a casa pocs dies després de brillar al campionat d'Espanya de Clubs. Quatre noms de primera fila que competiran amb altres corredors tan potents com Eugeni Gil (La Molina Club d'Esports), Ester Casajuana (CE Alliberadrenalina) o els integrants de la selecció catalana de curses per muntanya: Maria Beringues (AE Mountain Runners del Berguedà), Josep Morales (AE Matxacuca) i Fernando López de Sagredo i Roger Martínez (CEM La Cameta Coixa).

Un cartell de luxe per acompanyar l'estrena de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC que enguany arriba a la 18a edició. La cursa parteix del castell i té un tram espectacular d'ascensió fins la Talaia amb un quilòmetre per la cresta d'especial exigència tècnica. El recorregut queda desgranat en el següent vídeo dels organitzadors: La prova ofereix als participants uns paisatges espetaculars en què es combina tota la potència de l'entorn natural amb la vessant històrica de la zona amb la presència de vestigis de trinxeres de la guerra civil o la mateixa presència del castell de Miravet. La Copa Catalana de Curses per Muntanya s'estrena diumenge i comptarà amb tres curses més aquest 2019: l'Ultra Cerdanya, l'SkyRace Valls d'Àneu i la TAGA2040 evo.