Jordan incorpora dos economistes a la candidatura de Movem Tortosa

El partit ha presentat al Castell de la Suda el lema de precampanya "Mou-te per Tortosa"

Rupérez i Garcia s'incorporen a la llista de Movem Tortosa.
Rupérez i Garcia s'incorporen a la llista de Movem Tortosa. | Cedida
Redacció
06 de març del 2019
Actualitzat a les 18:25h
La campanya electoral està a punt de començar, i ja són diversos els partits els que van desvelant amb comptagotes els canvis i noves incorporacions de les llistes electorals. Els tortosins Movem Tortosa han presentat esta setmana a les economistes Sónia Rúperez i Montse Garcia, les quals formaran part de la llista que Jordan encapçalarà el pròxim mes de maig.

Segons l'alcaldable Jordi Jordan, la seua prioritat serà "dinamitzar econòmicament la ciutat i per això ha incorporat dos dones economistes en el seu equip". Sónia Rúperez és una empresària de la ciutat, implicada també en diverses entitats socials i culturals, llicenciada en ADE i amb un Màster en Direcció i Administració d'Empreses per la Universitat de Barcelona. Per altra banda, Montse Garcia també és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya i treballa en el sector financer, essent responsable d'organització CCO.

Rúperez ha dit que "Tortosa necessita un nou equip i projecte per canviar una dinàmica de tants anys que funciona per inèrcia i no per il·lusió i crec que Movem Tortosa representa aquestes ganes i forces per produir el canvi". D'altra banda, Montse Garcia ha afirmat que es suma a Movem "perquè crec que cal que ens impliquem en construir una ciutat més dinàmica que tingui més oportunitats de futur i som cada vegada més els qui treballem i volem aquest canvi positiu per a la ciutat".

Des del partit s'ha anunciat que Jordi Jordan està preparant un equip de perfils tècnics i de prestigi professional amb persones "que tinguen un perfil social i provinguin d'entitats de la ciutat per poder aconseguir un canvi i iniciar una nova etapa política capaç de generar més oportunitats i futur per a la ciutat".

Movem Tortosa es presenta com la garantia del canvi
Esta cap de setmana, Movem Tortosa va presentar la seua candidatura a les eleccions municipals sota el lema de precampanya "Mou-te per Tortosa". Jordan va assegurar durant la presentació al Castell de la Suda que "este lema pretén obrir encara més la candidatura a la gent, perquè volem presentar un nou projecte de ciutat amb ànima, és a dir, elaborat per molta gent i per totes aquelles persones que desitgen un canvi a la ciutat". Un projecte de ciutat, segons Jordan, que ha de ser "progressista, de futur, per generar més oportunitats, acabar amb el caciquisme i que aposti per una ciutat avançada i moderna, capital del sud de Catalunya".

Així, Movem Tortosa ha anunciat que elaboraran el projecte a partir de diferents tallers temàtics i amb la presència al carrer i per les xarxes socials, on la gent de Tortosa podrà participar, suggerir i aportar idees. A més, des del partit han apuntat que realitzaran unes primàries per acabar de confeccionar la llista que haurà d'acompanyar Jordi Jordan a les eleccions municipals.