La Ribera d'Ebre aprofita la floració per obrir-se al turisme

El Consell Comarcal ha organitzat un seguit d'activitats per promocionar els atractius del territori

Durant la primavera el paisatge de la Ribera d'Ebre es tenyeix de rosa amb les flors dels arbres fruiters.
Durant la primavera el paisatge de la Ribera d'Ebre es tenyeix de rosa amb les flors dels arbres fruiters. | Ribera d'Ebre Turisme
Redacció
04 de març del 2019
Actualitzat a les 19:19h
Amb l'arribada del bon temps, els arbres fruiters de la Ribera d'Ebre deixen uns paisatges dignes de postal. La comarca es transforma en una catifa cromàtica de roses i blancs: primer floreixen els ametllers, després els presseguers i, per últim, els cirerers s'encarreguen de cloure l'espectacle. 

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre aprofita l'arribada de la primavera per seguir promocionant el territori, tant pel que fa als seus paisatges com els actius culturals i patrimonials i la seua gastronomia. Per fer-ho han impulsat l'etiqueta #LaRiberaenFlor, on els mateixos turistes són els encarregats de difondre els paisatges de somni entre els usuaris de les xarxes socials. Des del Consell també s'han programat activitats per descobrir la zona, com una passejada amb bicicleta per Benissanet; una excursió per conèixer el refugi antiaeri de la Font Gran i degustar pastissets; conèixer la Ribera en flor a través del pas de barca a Flix; o, entre d'altres, una sortida a peu i un tast de vins al costat dels camps en flor a Vinebre.

La Ribera d'Ebre és la primera zona de Catalunya en treure flor. Això és gràcies a la seua localització geogràfica i latitud, el que és determinant en el clima de la comarca.