Municipal

La pressió veïnal atura la instal·lació d'una gasolinera a Móra d'Ebre

Fragadis, comunica a l'Ajuntament la renúncia definitiva al projecte, que també incloïa un rentador de cotxes

per Redacció, Móra d'Ebre, 4 de març de 2019 a les 17:14 |
Terrenys on es volia ubicar la gasolinera i el rentador de cotxes. | Google Maps
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La pressió veïnal ha aconseguit aturar el projecte d'instal·lació d'una gasolinera i un rentador de cotxes al costat d'un supermercat dins del nucli urbà de Móra d'Ebre. L'empresa promotora, Fragadis, ha anunciat a l'Ajuntament de Móra d'Ebre este dilluns que renuncia definitivament al projecte que volia ubicar en uns terrenys annexos a la superfície comercial Spar de la seua propietat.

El ple municipal també es va pronunciar de forma unànime en contra de la instal·lació el passat 26 de febrer. L'empresa ha traslladat a l'Ajuntament que, si bé els tràmits i les activitats s'ajustaven a la legislació urbanística vigent, prioritzarà l'atenció als clients i, davant el malestar generat entre els veïns, ha decidir retirar el projecte i destinar els terrenys a zona d'aparcament de clients, millorant l'accessibilitat a l'establiment. L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha expressat el seu agraïment als responsables de l'empresa per la seua "sensibilitat" en la resolució del conflicte.


Els veïns afectats pel projecte, que estava previst a la cruïlla dels carrers Santiago Rusiñol, Alcalde Pere Avinyó i Joan Miró es van constituir en plataforma i argumentaven que a la zona, a banda d'urbanitzacions, hi ha una guarderia i un institut.

 

Participació