eleccions municipals 2019

Esquerra fitxa Pep Simó per a les llistes a Amposta

Segons l'alcalde i cap de llista Adam Tompas, Simó és la primera incorporació a una llista "que vol sumar persones de diferents sensibilitats i trajectòries"

per Redacció, Amposta, 1 de març de 2019 a les 11:02 |
Pep Simó al costat de l'alcalde i cap de llista per Esquerra Republicana d'Amposta, Adam Tomàs. | Cedida
Esquerra Republicana d'Amposta ha començat a presentar els primers membres que s'incorporaran a la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals. La primera incorporació és el periodista Pep Simó.

Nascut a Amposta l'any 1984, Simó és llicenciat en Periodisme, diplomat en Turisme i té un Màster en Màrqueting i Promoció Turística, a més, també s'ha especialitzat en el món del màrqueting digital. Pel que fa a l'àmbit professional ha treballat a empreses com Atrápalo, el Club TR3SC o Turisme de Catalunya, entre d'altres.


El nou membre de la candidatura d'Esquerra Republicana va marxar de la seua ciutat per estudiar i des de llavors ha viscut a diverses ciutats com Tarragona, Barcelona, Madrid, Londres o Montpeller on ha compaginat la formació i el treball. No obstant això, fa 3 anys va decidir tornar a viure a Amposta, lloc on ha creat l'agència de comunicació Lo Faro i la marca de roba Del Terreno.

Simó, ha afirmat que "és el moment de fer un pas endavant després d'anys d'activisme". "Em fa especial il·lusió treballar per al meu poble; formar part d'esta llista és una oportunitat i tinc moltes ganes d'ajudar a fer d'Amposta la ciutat integradora i prospera que tots volem", ha afegit.
 
Simó ha viscut la política sempre de molt a prop, ja que és fill de Josep Maria Simó, alcalde socialista de l'Ajuntament d'Amposta entre els anys 1983 i 1987. "Esta serà la meua primera participació en la política institucional, encara que fa anys que formo part de diferents moviments culturals i polítics a la ciutat, com les Festes Alternatives Surt al Castell o el moviment 15-M", ha dit Simó, que també havia simpatitzat amb la CUP.


Per la seua banda l'alcalde d'Amposta i candidat a la reelecció, Adam Tomàs, ha agraït que Simó se sume al projecte d'Esquerra i ha valorat el fet que el jove haja apostat per fer el salt a la política municipal activa, després d'una rica trajectòria en moviments socials. "Pep és la primera incorporació a una llista que vol sumar persones de diferents sensibilitats i trajectòries", ha acabat dient l'alcaldable.
 

 

Participació