La Defensora de la Ciutadania d'Amposta gestiona un total de 100 queixes durant el 2018

La majoria de les preocupacions dels ampostins són derivades de conflictes entre veïns, sorolls a la via pública o elements urbans i edificis privats en mal estat

Reunió dels representants locals amb la Defensora del Poble d'Amposta,
Reunió dels representants locals amb la Defensora del Poble d'Amposta, | Cedida
Redacció
27 de febrer del 2019
Actualitzat a les 11:31h

Reunió dels representants locals amb la Defensora de la Ciutadania d'Amposta, Foto: Cedida

 

La Defensora de la Ciutadania d’Amposta, Amadea Ferreres, ha gestionat un total de 100 queixes durant 2018. Ferreres va donar comopte de la seua activitat presentant la memòria d’activitat anual en el ple municipal del mes de febrer, dilluns 25.

Segons consta en la memòria de l'any passat, de les 100 queixes que la Defensora ha gestionat se n'han solucionat un 54%, mentre que un 32% estan pendents de resolució, quedant la resta com a circumstàncies complicades o impossibles de resoldre.

La majoria de les preocupacions dels ampostins són derivades de conflictes entre veïns, sorolls a la via pública o elements urbans i edificis privats en mal estat. Per a fer-ne efectiva la resolució dels conflictes, la Defensora trasllada les queixes i propostes a les regidories corresponents i a altres estaments públics o privats, els quals donen resposta o s’encarreguen de gestionar la problemàtica.


La Defensora de la Ciutadania actua com a eina mediadora entre la ciutadania i els estaments municipals, derivant les preocupacions de les ampostines i ampostins als òrgans corresponents. L’any 1987, Amposta es va convertir la primera ciutat de l’Estat espanyol en tenir esta figura.